Terug naar Home

Creatieve workshop - teambuilding

Een creatieve workshop beeldhouwen in speksteen is heel leuk voor een afdelingdag (teambuilding), een familiedag of een buurtfeest. Beeldhouwen in speksteen is een leuke manier om het creatief denken een impuls te geven. Vanuit een ruwe steen iets maken is heel leuk en als er aan het einde van de creatieve workshop een mooi beeld(je) af is, dan geeft dat een fijn en prettig gevoel.

Onder begeleiding van PeKock Kunstartiest, voeren de deelnemers een gezamenlijke of een individuele opdracht uit. Door deelnemers creatief met de opdracht om te laten gaan, wordt het uiteindelijke beeld gemaakt.

Een creatieve workshop van 3 uur kost € 55,00 per persoon en een workshop van 4 uur kost € 60,00 per persoon. Alle benodigdheden en materialen, zoals een steen tot 3 kg, gebruik van gereedschap, werkhandschoenen, veiligheidbril, stofkap, schuurpapier enzovoorts zit bij de prijs inbegrepen. Wanneer u een zwaardere steen wilt gebruiken dan kan dat, tegen een meerprijs van 2,50 Euro per kilogram.

Een creatieve workshop beeldhouwen in speksteen kan aan het eind van de ochtend/middag afgesloten worden met een hapje en een drankje. Meerprijs tussen de € 5,00 en € 10,00 per persoon.

KPN Workshop

Starttafel
stenen
werktafel
Starttafel
stenen
werktafel